pysselkvällen är över...

...och jag kan inte annat än att redan längta till nästa. vi hade så himla kul, och tiden gick så himla fort. rätt som det var var klockan halv två och kors i taket blev jag inte trött förrän precis innan vi började plocka ihop, och då var klockan ändå efter ett... har inte hunnit lägga in några alster på datorn ännu men det kommer i veckan. det var länge sedan jag kände sån inspiration som jag kände igår. dessa underbara scrapmänniskor : ) jag fick gjort en komplett LO och hann börja på en andra. den sitter jag fortfarande och plockar med för jag blir inte riktigt nöjd med den, men jag hoppas den kommer ut i veckan den med.
i eftermiddag och vi varit och hämtat lillen hos mormor och morfar och det är helt otroligt hur man kan längta efter de där små liven. har bara velat krama på honom hela kvällen!!
trevlig lördagskväll på er : )

äntligen!!

så där då... lillmannen är hos mormor och morfar, pysselsakerna är packade och här sitter jag och bara väntar på att klockan ska gå.har till och med hunnit med en snabbis till tygaffären för att köpa lite roliga band och knappar, men får ju passa på när man är barnfri ; )
nej nu ska jag nog gå ut och måla lite utemöbler så att jag får tiden att gå.
hoppas nu jag har lite alster att lägga ut efter kvällens sammankomst.
trevlig helg allihopa : )

pysselkväll

sitter här och bara väntar på att det ska bli fredag kväll för då ska vi ha scrapkväll jag och några pysselkompisar. det ska bara bli så himla roligt!!! jag kan inte vänta att få sätta mig vid bordet och bara greja, utan att bli störd av barn eller sambo eller telefon eller något annat. jag ska packa ihop mina pysselsaker redan ikväll så att det bara är att sticka iväg imorgon. vet inte hur jag ska få med mig allt men jag gör nog som kompisen, lägger ner det mesta i en resväska : )

graduation

graduation
en tilda igen! ett kort till en avlägsen släkting i USA. ett beställningsjobb åt min mamma som ville skicka ett lite mer personligt kort. det är ju lite skillnad att se korten i verkligheten men själva kortet är sånt där glittrigt papper, heter det bling eller? jag vet inte. och bokstäverna är embossade med glitterhologram, men det syns ju inte. och blommorna runt tilda har jag satt stickles på, något som heller inte syns. ja ja, kortet gick i alla fall iväg till suellen som tog sin examen : )

till morfar

272716-8
nästa LO blev till morfar, också den på födelsedagen.

til mormor

272716-7
för ett tag sen började jag föröka mig på att göra LOs. det är vekligen en helt ny värld att utforska och det är ju bara så kul. men svårt... jag har bara jobbat med kort förut och detta tycker jag är helt annorlunda. här är i alla fall den första LOn jag gjorde. den var till mormor från olle på hennes födelsedag.

min första tilda

272716-6
köpte en så fin stämpel från magnolia på mässan i göteborg för ett bra tag sen som jag inte har använt ännu. men nu när det har blivit sommar känns hon ju så mycket lättare att använda. detta är ett födelsedagskort till min supergoa vän jennie i gävle. tyvärr träffas vi ju inte så ofta så istället för en kram på födelsedagen så skickade jag tilda.

till nina

272716-5
ett kort jag gjorde til min kompis nina när hon fyllde trettio för några månader sedan. det va rlite kul att jobba medorange färger. jag gillar orange men det var inte helt lätt innan jag kom igång. men det var ett jättekul kort att göra!

bra att ha kort

272716-4
ja jag fortsätter väl att lägga in lite gamla kort. det är lite annat att stå i här just nu så jag har inte hunnit göra så mycket nytt. jag har inte ens använt grejerna som jag köpte på magnolia i lördags.
det här är ett kort som jag gjorde utan någon särskilld i åtanke, ett bra att ha kort så att säga. kortet skickades tillslut till min kompis sara som ett tack-kort för en jätterolig drinkkväll : )

272716-3

272716-3

272716-2

272716-2

mera kort

tänkte fortsätta att lägga in lite bilder på mina alster, nu när jag lärt mig hur man gör : ) korten som följer är sådana som jag gjorde till nära och kära på alla hjärtans dag tidigare i år.

kul kul

men va roligt detta var : ) nu har jag lärt mig hur man lägger upp bilder också. fast nu måste jag lägga upp mig själv, i sängen alltså... men det blir nog mer av detta imorgon.

till min syster

till min syster

får börja med att lägga ut lite gamla alster, det känns som det blir så tomt i min blogg annars. så nu i början är det bara till att lägga ut lite gammalt. det här kortet gjorde jag till min syster på alla hjärtans dag. ett sånt där kort som bara var så enkelt att göra. jag hade ingen plan när jag började men det bara rullade på. det är ett sånt där kort som jag tycker jättemycket om.

ny blogg

jaha ja, här sitter jag och försöker skapa en blogg. är inte så bra på det här med datorer, men mina goa scrappkompisar har var sin fin blogg så jag blev så sugen att skapa en jag med. vi får väl se hur det går. känns inte som att det kommer att blir så himla mycket idag. kl är halv tio och jag är jätte trött. har varit i borås hela dan  och då bl a gått inne på magnolia i ca två timmar. nej, nu ska jag kolla runt lite mer hur man navigerar sig här inne...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0