paketöppning

paketöppning
olle och mormor öppnar paket ihop med yrvädret soda. soda är det nyaste tillskottet i familjen larsson. min syster och hennes sambo var och hämtade henne för ca tre veckor sedan. hon är så söt och vild så det är helt otroligt. men lika mycket som hon busar, lika fort kan hon somna och sova i flera timmar. hon är väldigt förtjust i olle så de kommer nog att ha mycket roligt ihop : )

nyvaken

nyvaken
så här glad kan man vara när man vaknar på sin födelsedag. med paket på sängen och allt! men vovven var mer intressant, och att mamma och pappa kom in båda två och sjöng, det var ju jättespännande!!

superman

superman
våran lille mys-kille har fyllt ett år och fick då en så cool supermandräkt av moster med familj i present. han blev bara världens sötaste när han fick på sig den.

en kväll med solsken!!

272716-16
det fick vi faktiskt på vår weekend. och titta så mysigt man kan ha då : ) annars var vädret inget att hurra för, men det har man ju börjat bli van vid nu...

camping

camping
en bild från vår campinghelg i unda utanför uddevalla. olle höll mest till i trappen på husbilen.han tyckte det var superkul att klättra upp och ner, upp och ner. till och med när vi hade stängt dörren höll han på.

Till mormor

Till mormor
ett kort till min lilla mormor som fyller 85 år i augusti. då är vi alla bjudna på middag på ulvstorps herrgård. har aldrig varit där så det ska bli jättekul. och att träffa hela släkten är alltid lika kul och sker alldeles för sällan nu för tiden. blommorna har jag klippt och klippt och klippt, men det var värt varenda lite minut : ) har lagt stickles på alla blommor, men det syns lite dålig.

en 1-åring till

272716-13
ett kort till Olles kompis Johanna, som föddes 9 timmar efter honom. men de fyller inte på samma dag, hon fyller på söndag och Olle på lördag. och då blir det kalas! det ska bli så kul att få ha 1-års kalas här hemma. och om jag inte har fattat det helt fel så ska det nog bli uppehåll!! men det vågar man väl inte tro på. vill tacka Liselotte och Lillemor för lånet av stämplar. har precis kommit på  hur kul det är att använda sig av blommor på kort, så det kör jag stenhårt med nu. håller på med ett kort just nu som jag bara dränker i blommor : ) som vanligt syns det ju lite dåligt men det är stickles på blommorna och på flickans hink, och så har jag duttat på stickles på en lilla dinon från Pysselmyran som är så himla söt, men det tycker jag inte syns alls på bilden.

ute i god tid...

272716-12
kortet är till våran lille olle som inte fyller år än på några veckor, men man får ju passa på när man har en stund över. det är så tråkigt när fotot inte blir bra, det ser ju så annorlunda ut i verkligheten. men till höger på kortet så är det blommor som jag har embossat med hologrampulver över vit stämpeldyna, så har jag fyllt i bladen med stickles och duttat röd stickles i mitten på blommorna. så har jag även testat mitt nya 3D lack, på det röda på pojkens baddräkt och i mitten på de stora blommorna, men det syns ju inte alls. vill säga tack till lillemor som jag har lånat badpojkestämpeln av  förresten : ) ja ja, jag blev nöjd med kortet i alla fall, det var lätt och roligt att göra. och jag har inte pysslat något sedan helkvällen hemma hos susanne och det har kännts som en evighet.

olle nyfiken

olle nyfiken
och här är alster nr 2 från pysselkvällen. känner mig inte helt nöjd med denna LO, det är något som fattas, men nu har jag arrangerat om den så många gånger så nu fick jag till slut bara göra klart den. det gick inte att hålla på mer med den. liselotte var här och sa att jag skulle ha kunnat lämna en gul ram i ytterkanterna på fotona, och det skulle nog ha piffat till det lite. men då var det redan limmat och klart. så så här får det bli...

mina sovpojkar

272716-10
här kommer första LOn som jag fick ihop i fredags. ganska enkel, men jag blev väldigt nöjd med den och den var riktigt rolig att göra. det är nog lite min stil, ganska enkelt och inte allt för mycket dekorationer.

RSS 2.0